Roming najskuplji u Italiji i Austriji

Bez autora
Dec 13 2011

Svi koji se spremaju za zimovanje u inostranstvu moraju da računaju i na izdatke kao što je račun za mobilni telefon. Roming je trenutno najskuplji u Italiji i Austriji. Kompanija Vip mobajl nudi iste cene roming usluga i za pripejd i za postpejd korisnike. U Telekomu su roming tarife za postpejd korisnike promenljive, jer zavise od tarifa roming partnera i promena kursa.Operateri u ponudi imaju i specijalne pakete. Tako, na primer, Telenorov putni paket pokriva sve evropske zemlje (osim Rusije) i omogućuje uštede na romingu do 60 odsto. Telenorovi putni paketi važe u svim mrežama u jednoj zemlji i za pozive ka svim destinacijama, a neiskorišćeni saobraćaj se prenosi u naredna dva meseca.

Roming najskuplji u Italiji i AustrijiSvi koji se spremaju za zimovanje u inostranstvu moraju da računaju i na izdatke kao što je račun za mobilni telefon. Roming je trenutno najskuplji u Italiji i Austriji.

Kompanija Vip mobajl nudi iste cene roming usluga i za pripejd i za postpejd korisnike. U Telekomu su roming tarife za postpejd korisnike promenljive, jer zavise od tarifa roming partnera i promena kursa. O ovim tarifama najbolje je obavestiti se na sajtu operatera.

Operateri u ponudi imaju i specijalne pakete. Tako, na primer, Telenorov putni paket pokriva sve evropske zemlje (osim Rusije) i omogućuje uštede na romingu do 60 odsto. Telenorovi putni paketi važe u svim mrežama u jednoj zemlji i za pozive ka svim destinacijama, a neiskorišćeni saobraćaj se prenosi u naredna dva meseca.

Telekom, odnosno mt:s, je prvi operater u Srbiji koji je svojim korisnicima omogućio da mobilne telefone koriste i tokom avionskog leta. U saradnji sa roming partnerom Aeromobile iz Norveške, svim mt:s postpejd korisnicima je omogućeno da svoje telefone koriste u avionima vodećih svetskih kompanija i tako proveravaju mejlove, sms poruke...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik